oogvoorlenzen

Oog voor Lenzen

Contactlenspraktijk Oog voor Lenzen
Zie jij wazig in de verte? Dan kunnen Nachtlenzen je veel voordelen opleveren in je dagelijkse leven. Het werkt echt: slapen met lenzen in en activiteiten zonder bril of lenzen scherp zien!

Nachtlenzen kunnen werkend remmen in toename van min-sterkte en zijn daarbij ook nog eens de meest gezonde, hygiënische en comfortabele manier van lenzen dragen.

Dit is mogelijk omdat Nachtlenzen een vormgeving hebben die gemaakt zijn om er mee te slapen. Met de 3 perforatie openingen in de lens maakt het het verdraagzaam tijdens je nachtrust.

Contactlensspecialist Lidia Keppel heeft 23 jaar praktijkervaring en meet sinds 2003 Nachtlenzen aan in e.o. Schagen bij EyeCare Deutekom. Nu heeft ze daarbij haar eigen contactlenspraktijk Oog voor Lenzen in Heerhugowaard geopend. Hier kunt u bij haar terecht op afspraak voor een vrijblijvend contactlensadvies.

Alle soorten lenzen zijn mogelijk, ook als je alleen leesklachten hebt of je ogen hebt laten laseren.

Herken je klachten met je huidige lenzen als droge ogen, verminderde draagtijd of dis-comfort! Vaak is dit een contactlensaanpassing die nauwkeuriger kan. Heb je in het verleden zonder succes lenzen geprobeerd laat je opnieuw informeren!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijk op www.oogvoorlenzen.nl